HTML

Sportmenedzsment Akciócsoport

Blogunk a sportmenedzsmentet mutatja be praktikusan, gyakorlatiasan. Arról szól, hogyan menedzseld sportszervezetedet, hogyan működj profin, hogyan válj anyagilag önfenntartóvá.

Friss topikok

  • NagyBandor: @5vös: Köszönöm szépen, jön hamarosan, csak most az átköltözés miatt az új dolgokat már nem ide te... (2011.12.02. 23:11) Statisztikák finn módra
  • NagyBandor: @Aanderia: nem alazasnak szantam a szoveget. Tukornek, hogy ranezzunk magunkra es elgondolkodjunk,... (2011.09.24. 09:57) Kémkedés a Nagy Sportágválasztón

Találkozzunk élőben!

2011.10.21. 23:44 NagyBandor

Másodszor rendezi meg a Sportsmarketing.hu csapata a Sportmarketing újragondolva meetup-ot. Bár az ötlet és a rendezvény sajnos nem az enyém (úgy értem, bárcsak nekem jutott volna eszembe...), örömmel hirdetem, mert végre van egy hely, ahol életszagú, friss, érdekes előadásokat hallhatsz a sportmarketing témakörében.

 
A téma ezúttal a sportszervezetek és a sportban érdekelt márkák PR tevékenysége és márkaépítési stratégiája lesz.
 
Az előadók az alábbi témákat elemzik majd:
  • miért speciális a sport területe a branding szempontjából, 
  • milyen kreatív lehetőségek léteznek a pozitív asszociáció kiváltására, megerősítésére az egyéni sportolók, a csapatsportok és a kereskedelmi márkák számára,
  • melyek a piacvezető hazai gyakorlati megoldások. 
Mivel a múltkori alkalommal számos jó, gyakorlati példát láttam, nagyon bízom benne, hogy most is instant ötletekkel bombáznak majd az előadók:
  • Rácz Felix, a Felix Promotion Menedzseriroda alapítója és vezetőj
  • Várkonyi Ádám, a Videoton FC kereskedelmi és marketing igazgatója
  • Büttl Krisztián, a Red Bull marketing managere
  • Horváth Vanda, a Ringier Sport Network marketing vezetője
  • Náray Vilmos, a Live PR és a Live Sport ügyvezetője
  • Lóránt András, FIBA licenszes sportmenedzser
  • és a meetup moderátora, Jagodits Rómeó, a Magyar Futballmarketing Műhely alapítója.
A második Sportmarketing újragondolva meetup időpontja 2011. november 10., 14:00–17:00 óra, helyszín a Mu Színház, Budapest, XI. Kőrösy J. utca 17.
 
További részleteket, jelentkezési lapot itt találsz.
 
Jómagam biztosan ott leszek, ahogy ott lesz még egy csomó izgalmas ember, rengeteg újszerű gondolattal. Hogy az előadások után kivel miről beszélgetsz, már rajtad múlik.
 
Gyere, légy részese a pezsgésnek: ez a meetup műfaj lényege!
 
 
UI: e sorok írójaként egyetlen érdekem fűződik ahhoz, hogy te is ott legyél: az, hogy szeretek nyitott, a sportgazdaság iránt érdeklődő emberekkel találkozni, beszélgetni. Más érdekem nem fűződik a rendezvényhez, nem ezért ajánlom. Hanem mert tetszett az előző, és mert biztos vagyok benne, hogy a szervezői csapat most is hasznos programot pakol majd össze.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing klub rendezvény szponzor szponzoráció meetup sportmarketing sportmarketing újragondolva meetup

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmenedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr853321129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása