HTML

Sportmenedzsment Akciócsoport

Blogunk a sportmenedzsmentet mutatja be praktikusan, gyakorlatiasan. Arról szól, hogyan menedzseld sportszervezetedet, hogyan működj profin, hogyan válj anyagilag önfenntartóvá.

Friss topikok

  • NagyBandor: @5vös: Köszönöm szépen, jön hamarosan, csak most az átköltözés miatt az új dolgokat már nem ide te... (2011.12.02. 23:11) Statisztikák finn módra
  • NagyBandor: @Aanderia: nem alazasnak szantam a szoveget. Tukornek, hogy ranezzunk magunkra es elgondolkodjunk,... (2011.09.24. 09:57) Kémkedés a Nagy Sportágválasztón

Lelkes TF-esek akcióban

2011.10.08. 13:09 NagyBandor

A héten a TF-en volt jelenésem, a Sportrekreáció elmélet és módszertan MsC órán voltam zsüri.

A hallgatók egy-egy gyakorlati eseten dolgoznak csapatokban – egy működő vagy induló sportvállalkozást vizsgálnak meg sportmenedzsment-szempontból. A 4 hónapos munka célja, hogy javaslatokat fogalmazzanak meg az adott vállalkozással kapcsolatban arról, hogyan működhetne az jobban, hatékonyabban, eredményesen. Most azt mutatták be, mire jutottak a helyzetfelméréssel, és annak alapján milyen projekttervet készítettek a decemberig hátra lévő időtartamra. Láttam pár nagy fába vágott fejszét...
 
A vizsgált sportvállalkozások köre széles, van köztük a zöld értékeket népszerűsítő sportklub, fitness terem (több is), jógastúdió, outdoor tréningeket tartó cég és önkormányzati sportszolgáltató.
 
Ami már most látszik, hogy különböző mértékben, de mindenütt van tere a javításnak, a friss ötleteknek. Remélem, a lelkes fiatalok független gondolatai, ötletei meghallgatásra találnak majd a sportszervezetek vezetői körében.
 
Megpróbálom a fiatalokat rávenni, hogy tapasztalataikat írják meg cikkben ide, a blogra, és persze megpróbálom meggyőzni a TF illetékeseit is arról, hogy ezeket a cikkeket számítsák be a kurzus értékelésébe. Az biztosan emelné a hallgatók lelkesedését, hogy érdekes cikkekkel gazdagítsák a blogot.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: cikkek vizsgálat hallgató msc rekreáció tf sportmenedzsment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmenedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr713287435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása