HTML

Sportmenedzsment Akciócsoport

Blogunk a sportmenedzsmentet mutatja be praktikusan, gyakorlatiasan. Arról szól, hogyan menedzseld sportszervezetedet, hogyan működj profin, hogyan válj anyagilag önfenntartóvá.

Friss topikok

  • NagyBandor: @5vös: Köszönöm szépen, jön hamarosan, csak most az átköltözés miatt az új dolgokat már nem ide te... (2011.12.02. 23:11) Statisztikák finn módra
  • NagyBandor: @Aanderia: nem alazasnak szantam a szoveget. Tukornek, hogy ranezzunk magunkra es elgondolkodjunk,... (2011.09.24. 09:57) Kémkedés a Nagy Sportágválasztón

1000

2011.10.25. 11:21 NagyBandor

 
 
A Sportmenedzsment Akciócsoport blog elérte az első mérföldkövet. Tegnap a PI (page impression) számláló átlépte az 1.000-es értéket.
 
Tudom, tudom. Ez még nem nagypályás szint. Rendes blogok naponta 4-5.000-es PI-t generálnak. Mégis, örülünk neki. Amikor elkezdtük, fogalmunk sem volt, van-e érdeklődés a blog iránt, érdekel-e benneteket ez a kissé elvont, és idehaza gyerekcipőben járó téma. Még most sem tudjuk :), de annyit legalább már látunk, hogy a bejegyzéseket nem kizárólag magunknak írjuk.
 
Az eddigi legnépszerűbb bejegyzések a Sportágválasztóról szóló elemzések (ez és ez - naná, felkerültek a Sportágválasztó honlapjára is), valamint a QR-kód kreatív használatáról szóló (ez - naná, a női hátsók mindig népszerűek...) voltak. Szerettétek még azt a posztot is, amely 7 komoly kérdést tett fel saját sportszervezeteitekről (itt olvashatod el újra).

Bár nem terveztük, de sikerült kisebb vihart is kavarnunk a gótikus hastáncosok körében, akikkel a nyilvános kommentek mellett emailben is megbeszéltük, ki mit gondol a Sportágválasztós cikkről.
 
Meglepően kevesen kattintottatok viszont az arany generációról szóló posztra (erre, ni - úgy látszik, nem sikerült jól megírnom, jóllehet fontos kérdésnek tartom), amely egy holland példán keresztül érvelt amellett, hogy érdemes a sportklub környékén tartani az idősebb játékosokat. És egyértelműen nem szerettétek az Idegen tollak című cikk-válogatást más hazai honlapok általunk jónak tartott írásaiból.
 
Mivel most a Sportmenedzsment Akciócsoport Kínába utazik a 9. korfball VB-re (a honlap és a logo önmagában megér egy cikket - a kedvencem a nyitóoldalon a zene, amely egyrészt rémes, másrészt szaggat...), a következő posztok vélhetően onnét érkeznek majd. Kíváncsi vagyok, találunk-e ott érdekes poszt-témákat, követendő példákat vagy épp irritáló megoldásokat a sportmenedzsment területén.
 
Addig is: neked melyik az eddigiek közül a kedvenc blog-bejegyzésed?
 

Szólj hozzá!

Címkék: blog cikk pi cikkek akciócsoport hastánc 1000 korfball nagy sportágválasztó sportmenedzsment akciócsoport page impression

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmenedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr993328376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása